Maandmenu

Maandmenu

april

MENU à € 49,50

  • Inclusief aperitief cava
  • Huiswijn à volonté tot aan het dessert & espresso Guilliano

MENU à € 54,00

  • Met Zuid-Afrikaanse wijnen
  • Inclusief aperitief cava
  • Wijn à volonté tot aan het dessert & espresso Guilliano

MENU à € 67,00

  • Als extra gerecht bisque d´homard
  • Met een topbourgogne chardonnay & Pena Roble (Ribera del Duero) Crianza
  • Inclusief aperitief cava
  • Wijn à volonté tot aan het dessert & taeymans espresso
  • Crèmesoep met witte asperges, gerookte zalm, bieslook en zuring
  • Lenteslaatje met gebakken kippenlevertjes, sherry en aspergepunten
  • Carpaccio van tonijnfilet, limoen en korianderdressing
  • Pasta met gebakken scampi’s, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes en parmezaankaas
  • Gegrilde rundertournedos met pepersaus
  • Gemarineerde lamsbout met ras el hanout en hummus, afgewerkt met rode ajuin, asperges en platte peterselie
  • Tongscharrolletjes in een waterzooi van verse seizoensgroentjes (paksoi, andijvie, prei, selder, wortel en asperges)
  • Gebakken slibtongetjes met een slaatje en verse frietjes
  • Onze befaamde paardesteak met saus naar keuze
  • ½ Kreeft vierge met pasta & gefrituurde prei, supplement € 13.50
  • Kaasplankje “uit eigen selectie”
  • Dessert van de chef
  • Taart van de dag
  • Panna cotta met rabarber
Géén enkele korting toegestaan op de menu’s / per tafel te bestellen
vanaf 10 personen is het voor iedereen dessert van de chef