Maandmenu

Maandmenu

Februari

MENU à € 49,50

  • Inclusief aperitief cava
  • Huiswijn à volonté tot aan het dessert & espresso Guilliano

MENU à € 54,00

  • Met Zuid-Afrikaanse wijnen
  • Inclusief aperitief cava
  • Wijn à volonté tot aan het dessert & espresso Guilliano

MENU à € 67,00

  • Als extra gerecht bisque d´homard
  • Met een topbourgogne chardonnay & Pena Roble (Ribera del Duero) Crianza
  • Inclusief aperitief cava
  • Wijn à volonté tot aan het dessert & taeymans espresso
  • Champignons gevuld met escargots en lookboter, gegratineerd met Emmentaler
  • Slaatje met gerookte runder-entrecôte, pesto van rucola en geroosterde walnoten
  • Camembert-kroketjes met frambozencoulis
  • Kung Tom Yam (licht pikante Thaïse soep met scampi’s)
  • Gegrilde rundertournedos (houtskooloven) met rodewijnsaus
  • Gemarineerde kalfsribben met aardappel in de schil en een slaatje
  • Gebakken skreifilet vergezeld met een puree van aardappelen, look, zwarte olijven en een tomatensaus
  • Gebakken gamba’s met Afghaanse rijst, curry en koriander
  • Onze befaamde paardesteak met saus naar keuze
  • ½ Kreeft vierge met pasta & gefrituurde prei, supplement € 13.50
  • Kaasplankje “uit eigen selectie”
  • Dessert van de chef
  • Taart van de dag
  • Chocolademousse met sinaasappelzeste
Géén enkele korting toegestaan op de menu’s / per tafel te bestellen
vanaf 10 personen is het voor iedereen dessert van de chef