Maandmenu

Maandmenu

april

MENU à € 53.00

  • Inclusief aperitief cava
  • Huiswijn à volonté tot aan het dessert & espresso Guilliano

MENU à € 57.50

  • Met Italiaanse wijnen
  • Inclusief aperitief cava
  • Wijn à volonté tot aan het dessert & espresso Guilliano

MENU à € 69,50

  • Als extra gerecht bisque d´homard
  • Met een topbourgogne chardonnay & Pena Roble (Ribera del Duero) Crianza
  • Inclusief aperitief cava
  • Wijn à volonté tot aan het dessert & espresso Guilliano
  • Tom Khai Kai soep met vis, Thaïse soep licht pikant met cocosmelk, citroengras en koriander
  • Gerookte kwartel, traag gegaard op onze nieuwe rotisseur en geserveerd op een fris lenteslaatje
  • Kort aangebakken rundercarpaccio in Italiaanse kruiden met extra vierge olijfolie, balsamico, parmezaan & rucola
  • Gemarineerde zalm in rode biet & asperges

 

  • Gegrilde rundertournedos met verse béarnaise saus
  • Op onze rotisseur traag gegaarde & gemarineerde lamsbout geserveerd met gewokte asperges & lamsjus
  • Zeebaarsfilet met puree van prei afgewerkt met gefrituurde prei en Hollandaise saus
  • Linguini à la Arrabiata met scampi’s
  • Onze befaamde paardensteak met saus naar keuze
  • ½ Kreeft vierge met pasta & gefrituurde prei, supplement € 13.50

 

  • Kaasplankje “uit eigen selectie”
  • Dessert van de chef
  • Taart van de dag
  • Soepje van rode vruchten met een bolletje sorbetijs
Géén enkele korting toegestaan op de menu’s / per tafel te bestellen
vanaf 10 personen is het voor iedereen dessert van de chef