Maandmenu

Maandmenu

december

MENU à € 53.00

  • Inclusief aperitief cava
  • Huiswijn à volonté tot aan het dessert & espresso Guilliano

MENU à € 57.50

  • Met Italiaanse wijnen
  • Inclusief aperitief cava
  • Wijn à volonté tot aan het dessert & espresso Guilliano

MENU à € 69,50

  • Als extra gerecht bisque d´homard
  • Met een topbourgogne chardonnay & Pena Roble (Ribera del Duero) Crianza
  • Inclusief aperitief cava
  • Wijn à volonté tot aan het dessert & espresso Guilliano
  • Carpaccio van hertenfilet, knolselder, wilde boschampignons, roze pepers & extra vierge olijfolie
  • Wildkroketjes met tartaar van rode biet, appel & witlof
  • Tartaar van verse tonijn, sjalotje, koriander, terriyaki en zure room met wasabi
  • Lauw-warm Val Dieu kaasje met perensiroop en een winters slaatje

 

  • Gegrilde rundertournedos met rode wijnsaus
  • Bouillabaisse met vis & schaaldieren, rouille & croutons
  • Ragout van everzwijn, boschampignons & stoofpeertje
  • Gebakken heekfilet met andijviepuree en een saus van Rodenbach bier
  • Onze befaamde paardesteak met saus naar keuze
  • ½ Kreeft vierge met pasta & gefrituurde prei, supplement € 13.50

 

  • Kaasplankje “uit eigen selectie”
  • Dessert van de chef
  • Taart van de dag
  • Café Liégeois “De Peerdestal”
Géén enkele korting toegestaan op de menu’s / per tafel te bestellen
vanaf 10 personen is het voor iedereen dessert van de chef