Het restaurant bevindt zich op wandelafstand van de Grote Markt, de Kathedraal en de Groenplaats, vlakbij het prachtige Hendrik Conscienceplein.

Voor al uw vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer +32 (0)3 231 95 03

Wenst u te reserveren? Via de reserveringsmodule kan u uw reservatie rechtstreeks via onze website maken. Tot snel!

Parkeren

Komt u met de auto? Parkeren doet u het beste in de Parking Meir (Interparking) aan de Eiermarkt of in de Indigo Park Groenplaats

Cadeaubonnen

Bent u op zoek naar een origineel geschenk? Verras uw familie, vrienden, medewerkers of relaties met een diner bij De Peerdestal in Antwerpen. Bestel uw cadeaubon via het formulier en u ontvangt van ons verdere informatie.

De cadeaubonnen van De Peerdestal zijn verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag en worden uitsluitend fysiek uitgegeven. U kunt de cadeaubonnen bij ons afhalen of wij kunnen deze per post aan u versturen.

Geeft u de cadeaubon(nen) aan zakelijke relaties of uw medewerkers? Een zakelijke factuur om de kosten in uw bedrijf in te brengen is uiteraard mogelijk.

U kunt vanaf nu ook online cadeaubonnen bestellen via TableFever