Het restaurant bevindt zich op wandelafstand van de Grote Markt, de Kathedraal en de Groenplaats, vlakbij het prachtige Hendrik Conscienceplein.

Voor al uw vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer +32 (0)3 231 95 03

Wenst u te reserveren? Via de reserveringsmodule kan u uw reservatie rechtstreeks via onze website maken. Tot snel!

Parkeren

Komt u met de auto? Parkeren doet u het beste in de Parking Meir (Interparking) aan de Eiermarkt of in de Indigo Park Groenplaats

Cadeaubonnen

Bent u op zoek naar een origineel geschenk? Verras uw familie, vrienden, medewerkers of relaties met een diner bij De Peerdestal in Antwerpen. Bestel uw cadeaubon via het formulier en u ontvangt van ons verdere informatie.

De cadeaubonnen van De Peerdestal zijn verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag en worden uitsluitend fysiek uitgegeven. U kunt de cadeaubonnen bij ons afhalen of wij kunnen deze per post aan u versturen.

Geeft u de cadeaubon(nen) aan zakelijke relaties of uw medewerkers? Een zakelijke factuur om de kosten in uw bedrijf in te brengen is uiteraard mogelijk.

Scroll naar top

Beste klant,

Wegens opflakkering van Covid-19 in Antwerpen hebben wij besloten om voorlopig onze deuren te sluiten om zowel onze klanten als ons personeel te beschermen.

Het is hiernaast ook niet haalbaar het restaurant open te houden wegens te weinig aanbod.

Wij hopen uiteraard samen met u dat deze broeihaard in Antwerpen snel voorbij zal zijn en wij u met open open weer kunnen ontvangen.

Dank u voor uw begrip en “keep it safe”