À La CartE
Voorgerechten
- Krokant gebakken kalfszwezeriken € 24,50
€ 39,50gebakken asperges, crumble van parmaham, kalfsjus met calvados
- 6/9 Zeeuwse oesters € 20,00
€ 29,00In het seizoen
- Kort aangebakken carpaccio € 19,50
Van runderfilet in Italiaanse kruiden met parmezaankaas, pesto en rucola (met krulletjes ganzenlever + €7,50)
- Garnaalkroketten € 19,50
Met gefrituurde peterselie en verse tartaarsaus
- Scampi's 'De Peerdestal' € 19,50
€ 29,50Gegratineerde scampi's met een zachte garnalensaus met pineau de charentes
- Gebakken St. Jacobsvruchten € 23,50
€ 37,50avocadocrème, tomatensalsa, balsamicosiroop
- Secreto #7 € 23,50
Gerijpte en gedroogde Rubia Gallega met geroosterde macadamia´s en pesto van peterselie
- Terrine ganzelever € 23,50
kweepeer compote, vlierbloesemgelei, notenbroodje
- Gebakken ganzenlever € 24,50
op een bedje van gebakken witlof & appel, geserveerd met notenkrentenbrood en madeirasaus
- camembertkroketjes (vegetarisch) € 18,50
slaatje, frambozen, zure room
- Asperges op Vlaamse wijze € 18,50
€ 27,50
Soepen
- Dagsoep € 7,50
Vraag ons er naar!
- Bisque € 12,50
Van grijze garnalen
- ajuinsoep € 9,50
gegratineerde kaas
Visgerechten
- Grote Gamba's (wild catch) € 37,50
In pikante kreeftensaus met tagliatelle
- Zeetong € 39,50
Gebakken in roomboter
- Salade "Folle" € 49,50
½ kreeft, paté de foie gras, st-jacobsvrucht, gamba, scampi
- Vis van de maandmenu € 29,50
Vleesgerechten
- befaamde paardensteak (225gr of 300gr) € 29,50
€ 32,50Gesneden van de entrecote met saus naar keuze
- Paardenfilet pur "Rossini" € 49,50
Met madeirasaus
- Runderfilet pur "Rossini" € 49,50
Met madeirasaus
- Runder filet pur (Ossenhaas) € 39.50
Met saus naar keuze
- Cote à l'os op de grill € 72,50
2 perssalade, béarnaise saus
- Hamburger "decadent" Dry Aged € 32.50
Fijn gesneden dry aged vlees uit eigen rijpkast, gebakken ganzelever, gecarameliseerde ajuin, krokant spek, getoast brood, salade & frietjes
- Filet pur van het paard € 39,50
Met huisgemaakte béarnaise saus en gebakken champignons
- vegetarische burger € 22.50
linzen,koriander, paprika, tomaat & parmesan
- côte á l'os rubia gallega € 99,00
2 pers6 weken gerijpt, 1.2 kg, salade, béarnaise saus
- Sauzen
Béarnaisesaus, Pepersaus, Champignonroomsaus, Gebakken champignons, Hofmeesterboter
Dry Aged
- Dry Aged BBB entrecôte € 39,50
4 weken gerijpt: Zacht van smaak, minder diepgang, laag vetgehalte (+/- 300gr)
- Dry Aged Holstein € 47,50
6-7 weken gerijpt: Mooi gemarmerd vlees, smaakvol & mals
- Dry Aged - Simmentaler (Zwitserland) entrecôte € 47,50
7 weken gerijpt: Mals smaakvol met fijn verweven vet
- Dry Aged Ierse Angus entrecôte € 47,50
7 weken gerijpt: Rijk vetgemarmerd vlees, zeer krachtig van smaak
- Dry Aged Entrecôte Txogitxu Manolo uit Baskenland € 55,00
6 Weken gerijpt: runderen geselecteerd door de slager Manolo en variëren van 7 tot 20 jaar oud, het vlees heeft een diepe smaak en is rijk aan vet.
- Côte à l'os van Rubia Gallega € 99,00/2 pers.
6 weken gerijpt, 1,2 kg, salade, verse frietjes en béarnaise saus
Kreeftenkaart
- Kreeft "Vierge" € 47,50
€ 69,50Hele of halve kreeft gebakken in 'extra vierge' olijfolie geserveerd met gefrituurde prei en tagliatelle, hele kreeft +/- 800 gr
- Kreeft "Belle-Vue" € 47,50
€ 69,50Hele of halve kreeft, lauwwarm geserveerd met een salade, hardgekookt ei, mayonnaise en cocktailsaus, hele kreeft +/- 800 gr
- Kreeft "De Peerdestal" € 55,00
€ 79,00Mengeling van kreeft, gamba's, scampi's, mosselen en andere zeevruchten bereid met tomaten-kreeftensaus, hele kreeft +/- 800 gr
- Schotel fruits de mer € 79,00
(€ 150,00 / 2 pers.)½ kreeft, 9 creuses, 3 langoustines, coquille St. Jacques, garnalen etc
- Kreeftmenu € 89,50
Amuse 3 oesters | ½ lauw warme kreeft gebakken in extra vierge olijfolie op een frisse salade met gekookt eitje, mayonaise & cocktailsaus | Bisque van grijze garnaaltjes | ½ kreeft naar keuze | Kaasbordje of dessert naar keuze
Vegetarisch
- Vegetarische burger € 22,50
Met linzen, koriander, paprika, tomaat & parmezaan, slaatje en verse frietjes
Kindergerechten
- Biefstukje natuur € 22,50
Met sla en frietjes
- Gebakken vis-sticks € 18,50
Met sla, frietjes en tartaarsaus
- Spare ribs € 19,50
Met sla en frietjes
Desserts
- Profiterolles € 12,50
Gevuld met ijs, overgoten met chocoladesaus en slagroom
- Tiramisu € 13,00
- Frappuccino “De Peerdestal” € 11,00
Met mokkaijs ,gezouten caramelsaus & slagroom
- Dame blanche € 12,00
- Trio van citroen € 13,50
Macarons gemaakt van de “Simoncello schillen”, glaasje Simoncello met citroensorbet
- Crême Brulée € 13,50
- Taart van de dag € 10,50
Met slagroom en een bolletje ijs
- Kaasplankje € 14,50
Eigen selectie
- Citroensorbet met vodka “Colonel” € 12,50
- Bar van brownie € 13,50
hazelnoot, zeste van sinaasappel en een gezouten karamel met een bolletje ijs en slagroom
- Suggestiedessert € 12,50
- Dessertwijn ‘Duc de Castellac‘ € 3,50
Proevertje
- Dessertwijn ‘Duc de Castellac‘ € 6,00
Glas
- Porto 10 years old € 8,00
Koffie Giulliano en thee
- Kleine Espresso (ristretto) / espresso € 3,75
- Dubbele Espresso (ristretto) € 4,75
- Koffie verkeerd / Cappuccino € 4,75
- Décafeïné € 3,75
- Thee € 4,00
Earl grey, verse munt, rode vruchten, kamille, groene thee, rozebottel
- Espresso Complet € 12,50
Likeurtje & iets zoet
- Proeverij van 3 cognacs + Espresso € 19,50
Fine Champagne VSOP, frapin vs, hine cigar reserve
- Irish coffee / spanish coffee 43 € 11,00
- French coffee met cognac € 11,00