Voorgerechten

Soepen

Visgerechten

  • Grote Gamba's (wild catch) € 39,50

    In pikante kreeftensaus met tagliatelle

  • Zeetong € 42,50

    Gebakken in roomboter

  • Salade "Folle" € 59,50

    ½ kreeft, paté de foie gras, st-jacobsvrucht, gamba, scampi

  • Vis van de maandmenu € 31,50

Vleesgerechten

Famous in town
  • befaamde paardensteak (225gr of 300gr) € 33,00
    € 36,50

    Gesneden van de entrecote met saus naar keuze

  • Sauzen

    Pepersaus – Béarnaisesaus – Champignonsaus – Hofmeesterboter – Gebakken champignons

Dry Aged

  • Dry Aged BBB entrecôte € 39,50

    Belgisch Blauw wit BBB Entrecôte 4 weken gerijpt

  • Dry Aged - Simmentaler (Zwitserland) entrecôte € 47,50

    7 weken gerijpt: Mals smaakvol met fijn verweven vet

  • Dry Aged Ierse Angus entrecôte € 49,50

    7 weken gerijpt: Rijk vetgemarmerd vlees, zeer krachtig van smaak

  • Dry Aged Holstein € 47,50

    6 à 7 weken gerijpt

  • Dry Aged Entrecôte Txogitxu Manolo uit Baskenland € 55,00

    6 Weken gerijpt: runderen geselecteerd door de slager Manolo en variëren van 7 tot 20 jaar oud, het vlees heeft een diepe smaak en is rijk aan vet.

  • Côte à l'os van Rubia Gallega € 110,00
    2 pers

    6 weken gerijpt, 1,2 kg, salade, verse frietjes en béarnaise saus

Kreeftenkaart

  • Kreeft "Vierge" € 49,50
    € 82,50

    Hele of halve kreeft gebakken in ‘extra vierge’ olijfolie, geserveerd met gefrituurde prei & tagliatelli

  • Kreeft "Belle-Vue" € 49,50
    € 82,50

    Hele of halve kreeft, lauwwarm geserveerd met een salade, hardgekookt ei, mayonaise & cocktailsaus

  • Kreeft "De Peerdestal" € 57,50
    € 87,50

    Hele of halve kreeft met een mengeling van scampi´s, gamba´s, mosselen en andere zeevruchten bereid met een tomatenkreeftensaus

  • Schotel fruits de mer € 82,50
    (€ 160,00 / 2 pers.)

    ½ kreeft, 6 creuses, gamba´s, St.Jacobsvruchten, grijze garnalen, scampis

  • Kreeftmenu € 94,50

    Amuse 3 oesters ½ Lauwwarme kreeft gebakken in extra vierge olijfolie met salade en gekookt eitje Bisque ½ Kreeft naar keuze (supplement kreeft Peerdestal 5,00 ) Kaasbordje of dessert naar keuze (na 21.00u aanpassing menu van 2 x ½ naar 1/1 kreeft)

Vegetarisch

  • Vegetarische burger € 26,50

    Met linzen, koriander, paprika, tomaat & parmezaan, slaatje en verse frietjes

Kindergerechten

  • Biefstukje natuur € 24,50

    Met sla en frietjes

  • Gebakken fishsticks € 21,50

    Met sla, frietjes en tartaarsaus

  • Spare ribs € 23,50

    op de wijze van de chef met salade en verse frietjes

Koffie Giulliano en thee

Mocht er iets niet voorradig zijn, onze excuses!
Vis & vlees worden dagelijks vers geleverd