À La CartE
Voorgerechten
- Krokant gebakken kalfszwezeriken € 23,50
€ 34,50bloedworst, peer, kalfsjus met veenbessen
- 6/9 Zeeuwse oesters € 17,50
€ 26,00In het seizoen
- Carpaccio van hertenfilet € 19,50
gemarineerde boschampignons, roze peper, truffelolie, rucola
- Kort aangebakken carpaccio € 17,50
Van runderfilet in Italiaanse kruiden met parmezaankaas, pesto en rucola
- Garnaalkroketten € 17,50
Met gefrituurde peterselie en verse tartaarsaus
- Scampi's 'De Peerdestal' € 17,50
€ 29,50Gegratineerde scampi's met een zachte garnalensaus met pineau de charentes
- Secreto #7 € 21,50
Gerijpte en gedroogde Rubia Gallega met geroosterde macadamia´s en pesto van peterselie
- Gebakken St. Jacobsvruchten € 22,50
€ 32,50créme van knolselder, crunch van parmaham, portosiroop
- Filodeeg € 18,50
everzwijn, wildchampignons, salie
- Ragout van hertenkalf € 17,50
€ 26,50gestoofd peertje, veenbessen
- Salade met gerookte wildzwijnham € 18,50
noten, butternutpompoen, granaatappel
- Gebakken ganzenlever € 23,50
op een bedje van gebakken witlof & appel, geserveerd met notenkrentenbrood en madeirasaus
Soepen
- Dagsoep € 7,50
Vraag ons er naar!
- Uiensoep € 9,00
Gegratineerd met kaas
- Bisque € 11,00
Van grijze garnalen
Visgerechten
- Gamba's € 33,50
In pikante kreeftensaus met tagliatelle
- Zeetong € 35,00
Gebakken in roomboter
- Kabeljauwpannetje € 29,50
Op Zuiderse wijze (in de oven met olijfolie, tomaat, prei, olijven en boursin-kaas)
- Salade "Folle" € 42,50
½ kreeft, paté de foie gras, st-jacobsvrucht, gamba, scampi, lagoestine enz.
Vleesgerechten
- Malse paardensteak (225gr of 300gr) € 26,50
€ 29,50Gesneden van de entrecote met saus naar keuze
- Paardenfilet pur "Rossini" € 39,50
Met madeirasaus
- Runderfilet pur "Rossini" € 42,50
Met madeirasaus
- Runder filet pur (Ossenhaas) € 33,50
Met saus naar keuze
- Cote à l'os op de grill € 59,00
2 persGemarineerde boschampignons, knolselder, truffelolie en ganzenlever
- Hamburger "decadent" Dry Aged € 29,50
Fijn gesneden dry aged vlees uit eigen rijpkast, gebakken ganzelever, gecarameliseerde ajuin, krokant spek, getoast brood, salade & frietjes
- Filet pur van het paard € 31,50
Met huisgemaakte béarnaise saus en gebakken champignons
- Gebakken hazerugfilet € 32,50
wildsaus, roze peper, wildgarnituur
- Hertenfilet € 32,50
puree met knolselder, saus van wildchampignons
- Sauzen
Béarnaisesaus, Pepersaus, Champignonroomsaus, Gebakken champignons, Hofmeesterboter
Dry Aged
- Dry Aged BBB entrecôte € 34,50
4 weken gerijpt: Zacht van smaak, minder diepgang, laag vetgehalte (+/- 300gr)
- Dry Aged Holstein € 39,50
6-7 weken gerijpt: Mooi gemarmerd vlees, smaakvol & mals
- Dry Aged - Simmentaler (Zwitserland) entrecôte € 39,50
7 weken gerijpt: Mals smaakvol met fijn verweven vet
- Dry Aged Ierse Angus entrecôte € 43,50
7 weken gerijpt: Rijk vetgemarmerd vlees, zeer krachtig van smaak
- Dry Aged Entrecôte Txogitxu uit Baskenland € 49,50
6 weken gerijpt: Koeien geselecteerd door de slager Manolo
Kreeftenkaart
- Kreeft "Vierge" € 33,50
€ 53,50Hele of halve kreeft gebakken in 'extra vierge' olijfolie geserveerd met gefrituurde prei en tagliatelle
- Kreeft "Belle-Vue" € 33,50
€ 53,50Hele of halve kreeft, lauwwarm geserveerd met een salade, hardgekookt ei, mayonnaise en cocktailsaus
- Kreeft "De Peerdestal" € 37,50
€ 59,50Mengeling van kreeft, gamba's, scampi's, mosselen en andere zeevruchten bereid met tomaten-kreeftensaus
- Schotel fruits de mer € 69,00
(€ 125,00 / 2 pers.)½ kreeft, 9 creuses, 3 langoustines, coquille St. Jacques, garnalen etc
- Kreeftmenu € 69,50
Amuse 3 oesters | ½ lauw warme kreeft gebakken in extra vierge olijfolie op een frisse salade met gekookt eitje, mayonaise & cocktailsaus | Bisque van grijze garnaaltjes | ½ kreeft naar keuze | Kaasbordje of dessert naar keuze
Vegetarisch
- Vegetarische burger € 18,50
Met linzen, koriander, paprika, tomaat & parmezaan, slaatje en verse frietjes
Kindergerechten
- Biefstukje natuur € 18,50
Met sla en frietjes
- Gebakken vis-sticks € 15,50
Met sla, frietjes en tartaarsaus
- Spare ribs € 16,50
Met sla en frietjes