Voorgerechten

  • Krokant gebakken kalfszwezeriken € 23,50
    € 34,50

    bloedworst, peer, kalfsjus met veenbessen

  • 6/9 Zeeuwse oesters € 17,50
    € 26,00

    In het seizoen

  • Carpaccio van hertenfilet € 19,50

    gemarineerde boschampignons, roze peper, truffelolie, rucola

  • Kort aangebakken carpaccio € 17,50

    Van runderfilet in Italiaanse kruiden met parmezaankaas, pesto en rucola

  • Garnaalkroketten € 17,50

    Met gefrituurde peterselie en verse tartaarsaus

  • Scampi's 'De Peerdestal' € 17,50
    € 29,50

    Gegratineerde scampi's met een zachte garnalensaus met pineau de charentes

  • Secreto #7 € 21,50

    Gerijpte en gedroogde Rubia Gallega met geroosterde macadamia´s en pesto van peterselie

  • Gebakken St. Jacobsvruchten € 22,50
    € 32,50

    créme van knolselder, crunch van parmaham, portosiroop

  • Filodeeg € 18,50

    everzwijn, wildchampignons, salie

  • Ragout van hertenkalf € 17,50
    € 26,50

    gestoofd peertje, veenbessen

  • Salade met gerookte wildzwijnham € 18,50

    noten, butternutpompoen, granaatappel

  • Gebakken ganzenlever € 23,50

    op een bedje van gebakken witlof & appel, geserveerd met notenkrentenbrood en madeirasaus

Soepen

  • Dagsoep € 7,50

    Vraag ons er naar!

  • Uiensoep € 9,00

    Gegratineerd met kaas

  • Bisque € 11,00

    Van grijze garnalen

Visgerechten

  • Gamba's € 33,50

    In pikante kreeftensaus met tagliatelle

  • Zeetong € 35,00

    Gebakken in roomboter

  • Kabeljauwpannetje € 29,50

    Op Zuiderse wijze (in de oven met olijfolie, tomaat, prei, olijven en boursin-kaas)

  • Salade "Folle" € 42,50

    ½ kreeft, paté de foie gras, st-jacobsvrucht, gamba, scampi, lagoestine enz.

Vleesgerechten

Famous in town
  • Malse paardensteak (225gr of 300gr) € 26,50
    € 29,50

    Gesneden van de entrecote met saus naar keuze

  • Sauzen

    Béarnaisesaus, Pepersaus, Champignonroomsaus, Gebakken champignons, Hofmeesterboter

Dry Aged

  • Dry Aged BBB entrecôte € 34,50

    4 weken gerijpt: Zacht van smaak, minder diepgang, laag vetgehalte (+/- 300gr)

  • Dry Aged Holstein € 39,50

    6-7 weken gerijpt: Mooi gemarmerd vlees, smaakvol & mals

  • Dry Aged - Simmentaler (Zwitserland) entrecôte € 39,50

    7 weken gerijpt: Mals smaakvol met fijn verweven vet

  • Dry Aged Ierse Angus entrecôte € 43,50

    7 weken gerijpt: Rijk vetgemarmerd vlees, zeer krachtig van smaak

  • Dry Aged Entrecôte Txogitxu uit Baskenland € 49,50

    6 weken gerijpt: Koeien geselecteerd door de slager Manolo

Kreeftenkaart

  • Kreeft "Vierge" € 33,50
    € 53,50

    Hele of halve kreeft gebakken in 'extra vierge' olijfolie geserveerd met gefrituurde prei en tagliatelle

  • Kreeft "Belle-Vue" € 33,50
    € 53,50

    Hele of halve kreeft, lauwwarm geserveerd met een salade, hardgekookt ei, mayonnaise en cocktailsaus

  • Kreeft "De Peerdestal" € 37,50
    € 59,50

    Mengeling van kreeft, gamba's, scampi's, mosselen en andere zeevruchten bereid met tomaten-kreeftensaus

  • Schotel fruits de mer € 69,00
    (€ 125,00 / 2 pers.)

    ½ kreeft, 9 creuses, 3 langoustines, coquille St. Jacques, garnalen etc

  • Kreeftmenu € 69,50

    Amuse 3 oesters | ½ lauw warme kreeft gebakken in extra vierge olijfolie op een frisse salade met gekookt eitje, mayonaise & cocktailsaus | Bisque van grijze garnaaltjes | ½ kreeft naar keuze | Kaasbordje of dessert naar keuze

Vegetarisch

  • Vegetarische burger € 18,50

    Met linzen, koriander, paprika, tomaat & parmezaan, slaatje en verse frietjes

Kindergerechten

  • Biefstukje natuur € 18,50

    Met sla en frietjes

  • Gebakken vis-sticks € 15,50

    Met sla, frietjes en tartaarsaus

  • Spare ribs € 16,50

    Met sla en frietjes

Mocht er iets niet voorradig zijn, onze excuses!
Vis & vlees worden dagelijks vers geleverd
Scroll naar top