À La CartE
Voorgerechten
-
Krokant gebakken kalfszwezeriken € 26,50
€ 42,50gecarameliseerde appel, calvadossaus
-
6/9 Zeeuwse oesters € 23,00
€ 34,00tijdens het seizoen
-
Kort aangebakken carpaccio € 19,50
van runderfilet in Italiaanse kruiden met parmezaankaas, pesto en rucola (met krulletjes ganzenlever + €7,50)
-
Garnaalkroketten € 19,50
gefrituurde peterselie en verse tartaarsaus
-
Scampi's 'De Peerdestal' € 21,50
€ 32,50gegratineerde scampi's met een zachte garnalensaus met pineau de charentes
-
Gebakken St. Jacobsvruchten € 25,50
€ 39,50avocadocrème, tomatensalsa, balsamicosiroop
-
Secreto #7 € 23,50
gerijpte en gedroogde Rubia Gallega met geroosterde macadamia´s en pesto van peterselie
-
Terrine ganzelever € 25,50
kweepeer compote, vlierbloesemgelei, notenbroodje
-
Gebakken ganzenlever € 25,50
op een bedje van gebakken witlof & appel, geserveerd met notenkrentenbrood en madeirasaus
-
Winters slaatje € 18,50
warm Val Dieu kaasje, Luikse stroop, noten, granaatappel
-
Gevulde champignons € 19,50
met escargots, gegratineerd, look-peterselieboter, kaas
Soepen
-
Dagsoep € 8,00
Vraag ons er naar!
-
Bisque € 14,50
Van grijze garnalen
-
ajuinsoep € 10,00
gegratineerde kaas
Visgerechten
-
Grote Gamba's (wild catch) € 38,50
In pikante kreeftensaus met tagliatelle
-
Zeetong € 39,50
Gebakken in roomboter
-
Salade "Folle" € 59,50
½ kreeft, paté de foie gras, st-jacobsvrucht, gamba, scampi
-
Vis van de maandmenu € 31,50
Vleesgerechten
-
befaamde paardensteak (225gr of 300gr) € 31,50
€ 35,00Gesneden van de entrecote met saus naar keuze
-
Paardenfilet pur "Rossini" € 49,50
Met madeirasaus
-
Runderfilet pur "Rossini" € 49,50
Met madeirasaus
-
Runder filet pur (Ossenhaas) € 39.50
Met saus naar keuze
-
Cote à l'os op de grill € 77,50
2 perssalade, béarnaise saus
-
Hamburger "decadent" Dry Aged € 35,00
Fijn gesneden dry aged vlees uit eigen rijpkast, gebakken ganzelever, gecarameliseerde ajuin, krokant spek, getoast brood, salade & frietjes
-
Filet pur van het paard € 39,50
Met huisgemaakte béarnaise saus en gebakken champignons
-
vegetarische burger € 23.50
linzen,koriander, paprika, tomaat & parmesan
-
Côte à l'os van Rubia Gallega € 110,00
2 pers6 weken gerijpt, 1,2 kg, salade & frietjes
-
Sauzen
Béarnaisesaus, Pepersaus, Champignonroomsaus, Gebakken champignons, Hofmeesterboter
Dry Aged
-
Dry Aged BBB entrecôte € 39,50
4 weken gerijpt: Zacht van smaak, minder diepgang, laag vetgehalte (+/- 300gr)
-
Dry Aged Holstein € 47,50
6-7 weken gerijpt: Mooi gemarmerd vlees, smaakvol & mals
-
Dry Aged - Simmentaler (Zwitserland) entrecôte € 47,50
7 weken gerijpt: Mals smaakvol met fijn verweven vet
-
Dry Aged Ierse Angus entrecôte € 49,50
7 weken gerijpt: Rijk vetgemarmerd vlees, zeer krachtig van smaak
-
Dry Aged Entrecôte Txogitxu Manolo uit Baskenland € 55,00
6 Weken gerijpt: runderen geselecteerd door de slager Manolo en variëren van 7 tot 20 jaar oud, het vlees heeft een diepe smaak en is rijk aan vet.
-
Côte à l'os van Rubia Gallega € 110,00
2 pers6 weken gerijpt, 1,2 kg, salade, verse frietjes en béarnaise saus
Kreeftenkaart
-
Kreeft "Vierge" € 49,50
€ 79,50Hele of halve kreeft gebakken in 'extra vierge' olijfolie geserveerd met gefrituurde prei en tagliatelle, hele kreeft +/- 800 gr
-
Kreeft "Belle-Vue" € 49,50
€ 79,50Hele of halve kreeft, lauwwarm geserveerd met een salade, hardgekookt ei, mayonnaise en cocktailsaus, hele kreeft +/- 800 gr
-
Kreeft "De Peerdestal" € 57,50
€ 85,00Mengeling van kreeft, gamba's, scampi's, mosselen en andere zeevruchten bereid met tomaten-kreeftensaus, hele kreeft +/- 800 gr
-
Schotel fruits de mer € 89,00
(€ 150,00 / 2 pers.)½ kreeft, 9 creuses, 3 langoustines, coquille St. Jacques, garnalen etc
-
Kreeftmenu € 89,50
Amuse 3 oesters | ½ lauw warme kreeft gebakken in extra vierge olijfolie op een frisse salade met gekookt eitje, mayonaise & cocktailsaus | Bisque van grijze garnaaltjes | ½ kreeft naar keuze | Kaasbordje of dessert naar keuze
Vegetarisch
-
Vegetarische burger € 23,50
Met linzen, koriander, paprika, tomaat & parmezaan, slaatje en verse frietjes
Kindergerechten
-
Biefstukje natuur € 22,50
Met sla en frietjes
-
Gebakken vis-sticks € 18,50
Met sla, frietjes en tartaarsaus
-
Spare ribs € 19,50
Met sla en frietjes
Desserts
-
Profiterolles € 12,50
Gevuld met ijs, overgoten met chocoladesaus en slagroom
-
Tiramisu € 13,00
-
Frappuccino “De Peerdestal” € 11,00
Met mokkaijs ,gezouten caramelsaus & slagroom
-
Dame blanche € 12,00
-
Trio van citroen € 13,50
Macarons gemaakt van de “Simoncello schillen”, glaasje Simoncello met citroensorbet
-
Crême Brulée € 13,50
-
Taart van de dag € 10,50
Met slagroom en een bolletje ijs
-
Kaasplankje € 14,50
Eigen selectie
-
Citroensorbet met vodka “Colonel” € 12,50
-
Bar van brownie € 13,50
hazelnoot, zeste van sinaasappel en een gezouten karamel met een bolletje ijs en slagroom
-
Suggestiedessert € 12,50
-
Dessertwijn ‘Duc de Castellac‘ € 3,50
Proevertje
-
Dessertwijn ‘Duc de Castellac‘ € 6,00
Glas
-
Porto 10 years old € 8,00
Koffie Giulliano en thee
-
Kleine Espresso (ristretto) / espresso € 3,75
-
Dubbele Espresso (ristretto) € 4,75
-
Koffie verkeerd / Cappuccino € 4,75
-
Décafeïné € 3,75
-
Thee € 4,00
Earl grey, verse munt, rode vruchten, kamille, groene thee, rozebottel
-
Espresso Complet € 12,50
Likeurtje & iets zoet
-
Proeverij van 3 cognacs + Espresso € 19,50
Fine Champagne VSOP, frapin vs, hine cigar reserve
-
Irish coffee / spanish coffee 43 € 11,00
-
French coffee met cognac € 11,00