À La Carte
Voorgerechten
-
6 of 9 Zeeuwse oesters (in het seizoen) € 26,50
€ 39,50tijdens het seizoen
-
Krokant gebakken kalfszwezeriken € 30,50
€ 46.00crème van bloemkool, oesterzwammen, kalfsjus met mosterd en dragon
-
Gebakken ganzenlever € 28,50
op een bedje van gebakken witloof & appel, geserveerd met notenkrentenbrood en madeirasaus.
-
Gebakken St. Jacobsvruchten € 27,50
€ 40,50avocadocrème, tomatensalsa en balsamicosiroop
-
Scampi's 'De Peerdestal' € 24,50
€ 35,50gegratineerde scampi´s met zachte garnalensaus en Pinot de Charentes
-
Garnaalkroketten € 22,50
gefrituurde peterselie en verse tartaarsaus
-
Kort aangebakken carpaccio € 20,50
carpaccio van runderfilet in Italiaanse kruiden, parmezaankaas, pesto en rucola. (met krulletjes ganzenlever + €10,00)
-
Secreto #7 € 26,50
gerijpte en gedroogde Rubia Gallega met geroosterde macadamia´s en pesto van peterselie
-
Terrine ganzelever € 27,50
kweepeer compote, vlierbloesemgelei, notenbroodje
-
Kaas-truffel kroketjes € 22,50
rode biet, appel, mosterd, zure room
-
Gegrilde langoustines 29,50
43,50olijfolie, look chili peper, fris slaatje met verse groene kruiden
Soepen
-
Dagsoep € 9,50
Vraag ons er naar!
-
ajuinsoep € 12,50
gegratineerde kaas
-
Bisque € 17,00
Van grijze garnalen
Visgerechten
-
Grote Gamba's (wild catch) € 41,50
In pikante kreeftensaus met tagliatelle
-
Zeetong € 49,50
Gebakken in roomboter
-
Salade "Folle" € 69,50
½ kreeft, terrine ganzelever, St. Jacobsvruchten, scampi´s en gamba
-
Vis van de maandmenu € 33,50
Vleesgerechten
-
befaamde paardensteak (225gr of 300gr) € 35,00
€ 37,50Gesneden van de entrecote met saus naar keuze
-
Filet pur van ´t paard € 44,50
met huisgemaakte béarnaise saus en gebakken champignons
-
Paardenfilet pur "Rossini" € 54,50
Met madeirasaus
-
Cote à l'os op de grill € 84,50
2 persmet verse béarnaise saus & slaatje (+/- 1.2 kg)
-
Côte à l'os van Rubia Gallega € 110,00
2 pers6 weken gerijpt, 1,2 kg, salade, verse frietjes, bearnaise
-
Runderfilet pur "Rossini" € 54,50
Met madeirasaus
-
Runder filet pur (Ossenhaas) € 44,50
Met saus naar keuze
-
Hamburger "decadent" Dry Aged € 38,50
Fijngesneden dry aged vlees uit eigen rijpkast, gebakken ganzelever, gecarameliseerde ajuin, bacon, toast broodje, salade en verse frietjes
-
Sauzen
Pepersaus – Béarnaisesaus – Champignonsaus – Hofmeesterboter – Gebakken champignons
Dry Aged
-
Dry Aged BBB entrecôte € 41,50
Belgisch Blauw wit BBB Entrecôte 4 weken gerijpt
-
Dry Aged - Simmentaler (Zwitserland) entrecôte € 49,50
7 weken gerijpt: Mals smaakvol met fijn verweven vet
-
Dry Aged Ierse Angus entrecôte € 51,50
7 weken gerijpt: Rijk vetgemarmerd vlees, zeer krachtig van smaak
-
Dry Aged Holstein € 49,50
6 à 7 weken gerijpt
-
Dry Aged Entrecôte Txogitxu Manolo uit Baskenland € 57,00
6 Weken gerijpt: runderen geselecteerd door de slager Manolo en variëren van 7 tot 20 jaar oud, het vlees heeft een diepe smaak en is rijk aan vet.
-
Côte à l'os van Rubia Gallega € 110,00
2 pers6 weken gerijpt, 1,2 kg, salade, verse frietjes en béarnaise saus
Kreeftenkaart
-
Kreeft "Vierge" € 51,50
€ 84,50Hele of halve kreeft gebakken in ‘extra vierge’ olijfolie, geserveerd met gefrituurde prei & tagliatelli
-
Kreeft "Belle-Vue" € 51,50
€ 84,50Hele of halve kreeft, lauwwarm geserveerd met een salade, hardgekookt ei, mayonaise & cocktailsaus
-
Kreeft "De Peerdestal" € 61.50
€ 88,50Hele of halve kreeft met een mengeling van scampi´s, gamba´s, mosselen en andere zeevruchten bereid met een tomatenkreeftensaus
-
Schotel fruits de mer € 84,50
(€ 166,00 / 2 pers.)½ kreeft, 6 creuses, gamba´s, St.Jacobsvruchten, grijze garnalen, scampis
-
Kreeftmenu € 96,50
Amuse 3 oesters ½ Lauwwarme kreeft gebakken in extra vierge olijfolie met salade en gekookt eitje Bisque ½ Kreeft naar keuze (supplement kreeft Peerdestal 5,00 ) Kaasbordje of dessert naar keuze (na 21.00u aanpassing menu van 2 x ½ naar 1/1 kreeft)
Vegetarisch
-
Vegetarische burger € 26,50
Met linzen, koriander, paprika, tomaat & parmezaan, slaatje en verse frietjes
Kindergerechten
-
Biefstukje natuur € 26,50
Met sla en frietjes
-
Gebakken fishsticks € 23,50
Met sla, frietjes en tartaarsaus
-
Spare ribs € 25,00
op de wijze van de chef met salade en verse frietjes
Desserts
-
Profiterolles € 13,00
Gevuld met ijs, overgoten met chocoladesaus en slagroom
-
Tiramisu € 13,50
-
Tarte tatin € 13,50
(warm) met slagroom en kaneelijs
-
Frappuccino “De Peerdestal” € 11,50
Met mokkaijs ,gezouten caramelsaus & slagroom
-
Dame blanche € 13,00
-
Trio van citroen € 14,00
Macarons gemaakt van de “Simoncello schillen”, glaasje Simoncello met citroensorbet
-
Crême Brulée € 13,50
-
Taart van de dag € 11,50
Met slagroom en een bolletje ijs
-
Kaasplankje € 15,50
Eigen selectie
-
Citroensorbet met vodka “Colonel” € 13,00
-
Bar van brownie € 13,50
hazelnoot, zeste van sinaasappel en een gezouten karamel met een bolletje ijs en slagroom
-
Suggestiedessert € 13,00
-
After diner cocktail Espresso martini € 12,50
Proevertje
-
Dessertwijn ‘Duc de Castellac‘ € 3,50
Proevertje
-
Dessertwijn ‘Duc de Castellac‘ € 6,00
Glas
-
Porto 10 years old € 8,00
Koffie Giulliano en thee
-
Kleine Espresso (ristretto) / espresso € 3,90
-
Dubbele Espresso (ristretto) € 4,90
-
Koffie verkeerd / Cappuccino € 4,90
-
Décafeïné € 3,90
-
Thee € 3,90
Earl grey, verse munt, rode vruchten, kamille, groene thee, rozebottel
-
Espresso Complet € 13,50
Likeurtje & iets zoet
-
Proeverij van 3 cognacs + Espresso € 20,00
Fine Champagne VSOP, frapin vs, hine cigar reserve
-
Irish coffee € 11,50
-
French coffee met cognac/Italian coffee/Limburgse koffie/Paris coffee grand marnier € 11,00